O'Neill FM CHAD FLIP FLOPS

Șlapi de bărbați (2276016768)

Descriere

O'Neill FM CHAD FLIP FLOPS

Încălțăminte confortabilă, perfectă pentru uz pe toată perioada verii. Șlapi O'Neill FM CHAD FLIP FLOPS care dispun de baretă mai lată și de branț confortabil. Sunt adecvați pentru purtare pe plajă, la piscină, în oraș sau la festivalul de vară. Vor deveni rapid modelul tău preferat, asta datorită designului decent în care sunt proiectați. 

  • bretele late
  • față confortabilă din material textil
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Cod producător 9A4504-7098
Talpă cauciuc

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

229,99 Lei(28%) 164,99 Lei

SkechersON THE GO 600 SEAPORT

254,99 Lei(17%) 209,99 Lei

SalomonRX BREAK 4.0

229,99 Lei(28%) 164,99 Lei

SkechersON THE GO 600 SEAPORT

174,99 Lei(54%) 79,99 Lei

O'NeillFM CHAD STRUCTURE

O'Neill FM CHAD FLIP FLOPS

Preţ: 119,99 Lei