O'Neill FG MOYA PLUS FLIP FLOPS

Șlapi fete (8A9980-1940)

Produse alternative

13,99 Lei

AressZESTY

23,99 Lei

AressZOEY

22,99 Lei

AressZLATKO

19,99 Lei

AressZVONKO

Descriere

O'Neill FG MOYA PLUS FLIP FLOPS

Șlapi perfecți pentru toate fetele care iubesc să fie aranjate O'Neill FG MOYA PLUS FLIP FLOPS cu curea subțire de plastic și logo plastic O'Neill peste căpută. Talpa exterioară este moale și dispune de motiv de vară frumos, talpa intermediară este flexibilă. Vor arăta perfect în combinație cu rochia de vară sau cu costumul de baie preferat, de exemplu la piscină. Fă o bucurie micii tale prințese achiziționându-i acest model nou a brandului O'Neill!
  • curea din plastic peste căpută cu logo mic al brandului
  • branț structurat delicat cu imprimeu văratic
  • talpă intermediară moale
  • lucrat calitativ

Specificaţii

Cod producător 8A9980-1940
Talpă intermediară 100% EVA
Talpă exterioară 100% EVA

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

35,99 Lei 99,99 Lei (64%)

O'NeillLG SANTA CRUZ S/SLV T-SHIRT

59,99 Lei 179,99 Lei (66%)

O'NeillPG SUNDOWN BOARDSHORTS

69,99 Lei 119,99 Lei (41%)

O'NeillBY STAMPED CAP

de la 108,99 Lei 179,99 Lei (39%)

LottoCITY LAPTOP