MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

O'Neill FG LOGO SANDALS

Șlapi fete (0A9976-4084)

Produse alternative

94,99 Lei(56%) 40,99 Lei

O'NeillFG LOGO SANDALS

129,99 Lei(42%) 74,99 Lei

O'NeillFG DITSY SANDALS

54,99 Lei(32%) 36,99 Lei

Warner BrosARON

54,99 Lei(32%) 36,99 Lei

Warner BrosARON

54,99 Lei(32%) 36,99 Lei

Warner BrosARON

54,99 Lei(32%) 36,99 Lei

Warner BrosARON

Descriere

O'Neill FG LOGO SANDALS

Șlapii de fete O'Neill FG LOGO SANDALS cu un aspect plăcut multicolor o vor cuceri pe mica ta prințesă imediat. Baretele flexibile din plastic precum și branțul moale cu inscripția mărcii îi vor asigura confortul. Vor fi perfecți pentru o după-amiază petrecută în orașul încins sau la apă. Oferă copilului tău lux și stil achiziționându-i modele de lux de brand O'Neill!
  • barete înguste de plastic, decorate cu logo O'Neill
  • branț confortabil
  • talpă intermediară elastică și moale
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 0A9976-4084
Cod producător 0A9976-4084
Față poliuretan termoplastic
Talpă EVA
Tehnologie EVA

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.