MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

O'Neill BW AOP SHOPPER

Geantă de damă (1493009565)

Descriere

O'Neill BW AOP SHOPPER

Geantă modernă și stilată de femei BW AOP SHOPPER, perfectă pentru folosire pe tot parcursul anului de exemplu în oraș sau pe plajă. Cu siguranță vei aprecia compartimentul principal care se închide cu fermoar, materialul rezistent și buzunarul mic situat în interior în care acest model se poate aduna, ceea ce va permite un transport facil în orice poșetă. Ce să-ți dorești mai mult? Poate doar imprimeul integral modern, datorită căruia fiecare outfit va arăta excepțional. Descoperă perfecțiunea brandului O'Neill!
  • compartimentul principal este cu fermoar
  • buzunar mic cu fermoar
  • două mânere rezistente
  • imprimeu trendy pe toată suprafața
  • utilizare universală
  • fund rezistent la apă

Specificaţii

Numărul articolului 1493009565
Cod producător 9A9005-1990
Material 100% poliester
Lățime 47 cm
Înălțime 43 cm
Adâncime 14 cm
Volum 30 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

194,99 Lei(33%) 129,99 Lei

O'NeillBW TOTE SHOPPER

129,99 Lei(42%) 74,99 Lei

O'NeillBW AOP SHOPPER

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

O'NeillBW LOGO SHOPPER

109,99 Lei(40%) 64,99 Lei

O'NeillBW LOGO SHOPPER

O'Neill BW AOP SHOPPER

Preţ: 74,99 Lei