O'Neill BM POCKETBOOK WALLET

Portofel bărbați (9161044871)

Descriere

O'Neill BM POCKETBOOK WALLET

Portofel foarte cool de bărbați O'Neill BM POCKETBOOK WALLET de mărime ideală, adaptată tuturor buzunarelor de la pantaloni de mărime normală. Este un portofel original, realizat din material rezistent și dotat cu interior bine organizat. Dispune de mai multe sloturi pentru carduri, două compartimente pentru bancnote și un buzunar pentru monezi. Dacă cauți un portofel care să te impresioneze, tocmai îl ai în fața ta!
  • material rezistent
  • închidere cu velcro
  • compartiment mare pentru bancnote
  • buzunar interior mare cu fermoar
  • sloturi pentru carduri și documente
  • logo O'Neill pe partea din față
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Cod producător 9M4220-6069

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

54,99 Lei

LacetoCARL

99,99 Lei(25%) 74,99 Lei

O'NeillBM LINEAR CAP

284,99 Lei(24%) 214,99 Lei

O'NeillMAVERICKS LT

Produse alternative