O'Neill BM POCKETBOOK WALLET

Portofel unisex (9161044875)

Descriere

O'Neill BM POCKETBOOK WALLET

Achiziționează-ți încă un produs excelent produs de brandul O´Neill! Portmoneu excelent de bărbați O'Neill BM POCKETBOOK WALLET va fi partenerul tău practic oriunde și oricând. Portofelul dispune de un buzunar mare pentru bancnote și de spații speciale pentru depunerea cardurilor, cartelelor și documentelor necesare. Buzunarul interior mare care se închide cu fermoar este un bonus. Pur și simplu un accesoriu excelent de la marca O'Neill, de care te vei putea folosi zilnic.
  • fixare cu velcro
  • compartiment mare pentru bancnote
  • buzunar mic cu fermoar la spate
  • spațiu suficient pentru stocarea cardurilor și cartelelor

Specificaţii

Cod producător 9M4220-9940

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

64,99 Lei

LacetoREAPER

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

O'NeillBM ESSENTIAL CAP

284,99 Lei(24%) 214,99 Lei

O'NeillSCEPTIC

Produse alternative