O'Neill BM BOARDER SPECIAL

Rucsac damă (3311215746)

Descriere

O'Neill BM BOARDER SPECIAL

Rucsac stilat de femei care va completa excelent outfitul tău O'Neill BM BOARDER SPECIAL. Este confecționat din material rezistent, de calitate, dispune de numeroase buzunare practice și de bretele de umăr ajustabile. Designul fin este completat cu logo-ul cool al brandului. Răsfață-te. Cu marca O'Neill vei reuși tot ce îți propui!
  • două buzunare principale cu fermoar în două direcții
  • compartiment capitonat pentru laptop
  • bretele de umăr ajustabile
  • 2 buzunare laterale din material tip plasă
  • buzunar mic cu fermoar pe partea din față
  • spate capitonat
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Cod producător 9M3600-9920
Material 100% poliester
Material 100% poliester
Lățime 21 cm
Înălțime 48 cm
Volum 30 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

O'Neill BM BOARDER SPECIAL

Preţ: 164,99 Lei