O'Neill BB BOYS BANNER BEANIE

Căciulă de iarnă băieți (1418000358)

Mărime: 0
0
În stoc

44,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
89,99 Lei   Economisiți: 45,00 Lei (50 %)
Cantitate

Aici puteți afla un magazin unde marfa listată în sistem este pe stoc. Puteți cumpăra marfa în magazin după ce disponibilitatea fizică a fost confirmată.

În lista de cumpărături

Descriere

O'Neill BB BOYS BANNER BEANIE

Căciulă de iarnă O'Neill BB BOYS BANNER BEANIE, care va deveni foarte rapid modelul preferat al copilului tău. Croiala care se așază excelent pe corp și materialul călduros asigură confortul maxim. Astfel micul tău explorator se va putea bucura din plin de distracțiile din perioada de iarnă. Această căciulă originală O´Neill este o alegerea perfectă pentru tine! Îmbracă copilul tău cu stilat cu marca O´Neill!
  • croială confortabilă
  • cool design
  • element decorativ din material textil cu logo pe marginea căciulii
  • material confortabil și călduros

Specificaţii

Numărul articolului 1418000358
Cod producător 9P4172-5075
Material 100 % acril

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

79,99 Lei(31%) 54,99 Lei

HeadCORA

149,99 Lei(36%) de la 94,99 Lei

ALPINE PROTIMBER

319,99 Lei(43%) 179,99 Lei

HeadNATE

69,99 Lei() 69,99 Lei

LewroNAVEA

74,99 Lei(26%) 54,99 Lei

ArcoreSYLVAN