Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Nutrend

Nutrend UNISPORT 1L + 0,5L PORTOCALE

Băutură sportivă Cod: 6751028411
Vândut
Descriere
Nutrend UNISPORT este cea mai bine vândută băutură sportivă hipotonică, este ușor mineralizată, disponibilă în mai multe arome. Este ...
Descriere

Nutrend UNISPORT 1L + 0,5L PORTOCALE

Nutrend UNISPORT este cea mai bine vândută băutură sportivă hipotonică, este ușor mineralizată, disponibilă în mai multe arome. Este îmbogățită cu ingrediente funcționale, cum ar fi L-carnitina, glicina și taurina. UNISPORT este adecvată pentru sportivi și persoane cu activități fizice solicitante, pentru hidratarea eficientă și completarea mineralelor necesare. Produsul UNISPORT este disponibil și în varianta energy sub numele de UNISPORT ENERGY. Această versiune este îmbogățită cu o cantitate mai mare de taurină și cofeină, inozitol și vitamine selectate sk. Spre deosebire de băuturile izotonice, care sunt adecvate pentru situații fizice și termice extreme, și se pot consuma câte puțin, UNISPORT este o băutură hipotonică - 185 mmol / l, la un raport de 1:50), permițând astfel consumul nelimitat al băuturii, atât înainte, cât și în timpul exercițiilor fizice, dar și în perioada de recuperare.
  • hidratare de calitate pe tot parcursul zilei
  • asigură hidratarea înainte de activitatea fizică, în timpul ei și după
  • din 1000 ml de concentrat de băutură veți obține până la 65 l de băutură hipotonică
  • fotografia este ilustrativă - aroma este indicată în denumire

Specificaţii

Utilizare
Pentru prepararea corectă folosiți recipientul de măsurare inclus. Nu depozitați băutură preparată mai mult de 24 ore. Temperatura maximă de depozitare după deschidere este de 8-15 °și trebuie consumată în 3 luni.
Observații
Destinat pentru o alimentație specială. Nu se recomandă copiilor, femeilor însărcinate sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Nu conține substanțe cu caracter de dopaj. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. A se păstra la loc uscat, la temperatura de până la 25 °C, departe de lumina directă a soarelui, evitați congelarea.
Cod produs
6751028411
Codul furnizorului
AT0101000PO
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Nutrend