Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Nutrend

Nutrend UNISPORT 1L + 0,5L GREP

Băutură izotonică Cod: 6751028412
Vândut
Descriere
Nutrend UNISPORT este cea mai bine vândută băutură sportivă hipotonică, ușor mineralizată, este disponibilă cu mai multe arome. Este ...
Descriere

Nutrend UNISPORT 1L + 0,5L GREP

Nutrend UNISPORT este cea mai bine vândută băutură sportivă hipotonică, ușor mineralizată, este disponibilă cu mai multe arome. Este îmbogățită cu ingrediente funcționale, cum ar fi L-carnitină, glicină și taurină. UNISPORT este adecvată pentru sportivi și persoane cu activități fizice solicitante, pentru hidratarea eficientă și completarea mineralelor necesare. UNISPORT este oferit și în varianta UNISPORT ENERGY. Această variantă este îmbogățită cu o doză mai mare de cofeină și taurină, inositol și vitamine selecte cat. B. Băutura hipotonică UNISPORT ( hypoosmolară - 185 mmol/l, la un raport de 1:50), permite practic consumul atât înainte, cât și în timpul efortului fizic, dar și în timpul recuperării.
  • promovarea consumului optim de lichide în timpul zileieste recomandat consumul de lichide înainte de activitatea fizică, în timpul și după
  • din 1000 ml de concentrat pentru băutură puteți obține 65 l de băutura hipotonică
  • fotografia este ilustrativă - aroma este indicată în denumire

Specificaţii

Utilizare
Preparare Nu depozitați băutură preparată mai mult de 24 ore. Temperatura maximă de depozitare după deschiderea plicului este de 8-15 °C și se consumă în 3 luni de la deschiderea plicului.
Observații
Destinat alimentației speciale. Nu se recomandă copiilor, femeilor însărcinate sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Nu conține substanțe cu caracter de dopaj. Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. A se păstra la loc uscat, la temperatura de până la 25 °C, departe de lumina directă a soarelui, evitați congelarea.
Cod produs
6751028412
Codul furnizorului
AT0101000BG
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Nutrend