Nutrend EXCELENT 2x85G + 1x40G MARȚIPAN+MIGDALE

Baton cu proteine (AM006210MCM)

Nu este în stoc

15,99 Lei cu TVA

Descriere

Nutrend EXCELENT 2x85G + 1x40G MARȚIPAN+MIGDALE

Baton cu proteine Nutrend EXCELENT2x85G Protein Stick + 1x40G MARȚIPAN + MIGDALE conține 24% proteine, 43% carbohidrați și ingrediențe active pentru regenerarea musculară, de exemplu aminoacizi (BCAA) și aminoacizi neesențiali - L-glutamină. Este perfect ca o gustare în timpul zilei pentru completarea proteinelor și regenerare după antrenament/efort fizic.
  • sursă de proteine de calitate

Specificaţii

Cod producător AM006210MCM
Dozare gustare, oricând în timpul zilei
Utilizare consumă produsul imediat după deschidere
Observații Nu este destinat copiilor, femeilor gravide și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, la temperatura de până la 25 °C, departe de lumina directă a soarelui. Evitați congelarea. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.