Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 9
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Northwave

Northwave STORM W

Încălțăminte de ciclism damă Cod: 7521003285
Vândut
Descriere
Pantofi de ciclism de șosea pentru femei Northware STORM W, cu talpă de cauciuc și sprijin anatomic în zona gleznei. Dispun de talpă Morph ...
Descriere

Northwave STORM W

Pantofi de ciclism de șosea pentru femei Northware STORM W, cu talpă de cauciuc și sprijin anatomic în zona gleznei. Dispun de talpă Morph 10 AAS (duritate 10/15), cu inserție de carbon pentru transfer mai bun al energiei în pedale. Datorită construcției unihoby din materiale ultra-ușoare capitonate și grație materialului tip plasă de ventilație, situat strategic, încălțămintea este rezistentă și tot odată foarte rezistentă. Model original, compatibil cu adaptoarele SPEEDPLAY, asigurând o distanță minimă între talpă și pedală. Sistemul de fixare asimetric reduce presiunea nedorită de pe fața pantofului, rotița practică de fixare SLW2 de pe lateralul pantofului oferă o fixare/slăbire foarte fină. STORM W dispun de tratament în zona gleznei împotriva descălțării nedorite. Branțul interior anatomic Permormance regular îmbunătățește sprijinul.

  • talpă Morph 10 AAS (duritate 10/15)
  • construcție unibody
  • compatibili cu adaptoare SPEEDPLAY
  • fixare rapidă și practică SLW2
  • branț interior cu formă anatomică

Specificaţii

Talpă
Morph 10 AAS (duritate 10/15)
Greutate
252 g
Cod produs
7521003285
Codul furnizorului
80191020-85
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Northwave