Northfinder NIWA

Geacă damă (1502043542)

Descriere

Northfinder NIWA

Geacă tehnică, de calitate primă pentru schiat Northfinder NIWA, cu umplutură NF®, care oferă protecție excelentă împotriva frigului și zăpezii. Model original, prevăzut cu numeroase buzunare practice, în care poți stoca obiecte valoroase, ochelari, skipas-ul etc. Este elegant și funcțional, ideal pentru momente de relaxare și schiat.

 • NF® - izolație subțire
 • impermeabilitate
 • rezistentă la vânt
 • două buzunare frontale
 • glugă detașabilă
 • buzunar cu material tip plasă
 • buzunare sigure cu fermoar
 • mâneci cu orificii pentru degete
 • manșete ajustabile
 • talia de protecție împotriva zăpezii este detașabilă
 • marginea de jos este ajustabilă
 • detalii reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 1502043542
Cod producător BU4545SNW-377
Material 100% poliester
Colecţii Northfinder - Snowseries

Colecţii

Northfinder - Snowseries

Northfinder Snowseries este o colecție de îmbrăcăminte de schi, care reflectă tendințele de design atractive. La producție utilizează cele mai moderne tehnologii și materiale.

 Snowseries este destinată iubitorilor schiatului care se bucură de schiat cu cele mai apropiate persoane. Pe pârtie oferă funcționalitate și eleganță excelente. Impermeabilitatea membranelor eficiente este completată de fermoarele rezistente la apă YKK® și de cusăturile lipite. Fiecare model de îmbrăcăminte reprezintă un design original, cu simț pentru detaliu și utilizare cât mai versatilă. Datorită conceptului sofisticat al buzunarelor, schiorul are întotdeauna la îndemână toate lucrurile necesare. Nu te lăsa păcălit de denumire, deoarece combinația diferitelor culori cu materiale rezistente este perfectă și pentru mediul urban.

 

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

399,99 Lei(20%) 319,99 Lei

NorthfinderELLIANA

289,99 Lei(22%) 224,99 Lei

NorthfinderAUBRIANNA

109,99 Lei

LoapRAKELX

179,99 Lei(59%) 72,99 Lei

LottoCECIL

Produse alternative

579,99 Lei(20%) 459,99 Lei

NorthfinderZIG

1 749,00 Lei(20%) 1 399,00 Lei

SalomonICETOWN JKT W

1 099,00 Lei(42%) 634,99 Lei

ScottULTIMATE DRYO 40 W

1 099,00 Lei(49%) 559,99 Lei

O'NeillPW CURVE JACKET

1 649,00 Lei(21%) 1 299,00 Lei

ScottULTIMATE DRX W