Northfinder MADELINE

Geacă lungă damă (1192005661)

Descriere

Northfinder MADELINE

Geacă stilată de femei Northfinder MADELINE cu croială lungă și umplutură sintetică, care imită puful natural datorită formei și proprietăților de care dispune. Este suficient de lungă pentru a oferi protecție eficientă împotriva răcelii. Te va proteja împotriva frigului și zăpezii. Model original, ideal pentru purtare zilnică, drumeții sau plimbări în perioada iernii.

  • fibre 3D care imită puful
  • impermeabilitate
  • puf impenetrabil
  • guler cu design interesant
  • întreținere ușoară
  • verylong fit
  • buzunare sigure cu fermoar
  • talie elasticătivul de jos este ajustabil

Specificaţii

Cod producător BU4532SP360
Material 100% nailon
Tehnologie YKK fermoare, Imitation Down 3D
Colecţii Northfinder - Sportlife

Tehnologii utilizate

YKK fermoare

Fermoare funcționale de înaltă calitate, de la compania YKK. Aceste fermoare sunt renumite pentru calitatea și prelucrarea lor perfectă. Dispun de rezistență la apă și siguranță la utilizarea pe ...

Imitation Down 3D

Umplutura se face dintr-un amestec de microfibre din poliester. Amestecurile speciale, creează proprietăți fizice similare, ca și atunci când se utilizează penele. Umplutura este mult mai caldă ...

Colecţii

Northfinder - Sportlife

Northfinder Sportlife este o colecție care evidențiază stilul de viață activ. Este destinată persoanelor cărora le place să poarte stiluri sportive chiar și în timpul liber, deoarece oferă parametri funcționali adecvați pentru activități mai puțin exigente. Îmbrăcămintea este fabricată din materiale bine respirabile și impermeabile.Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

199,99 Lei(45%) 109,99 Lei

LottoHELLEN

109,99 Lei(40%) 64,99 Lei

LottoLISA

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

ProgressELLA HZ

184,99 Lei(21%) 144,99 Lei

LoapGAILA

Produse alternative

954,99 Lei(51%) 459,99 Lei

O'NeillLW WANDERLUST JACKET

954,99 Lei(61%) 364,99 Lei

O'NeillLW RELAXED PARKA

999,00 Lei(28%) 714,99 Lei

HorsefeathersALVA JACKET

954,99 Lei(29%) 669,99 Lei

O'NeillPW HYBRID EYELINE JKT