Northfinder MADDOX

Pantaloni de bărbați (NO3475OR-269)

Produse alternative

519,99 Lei(21%) 409,99 Lei

The North FaceM DIABLO PANT

249,99 Lei(42%) 144,99 Lei

HeadCEDRAL

349,99 Lei(27%) 254,99 Lei

NorthfinderLIFTIN

359,99 Lei(27%) de la 259,99 Lei

ColumbiaTRIPLE CANYON PANT

Descriere

Northfinder MADDOX

Pantaloni softshell de bărbați Northfinder MADDOX , care combină respirabilitatea și protecția atât de necesare în timpul activităților sportive din perioada iernii. Materialul elastic Softshell oferă libertate maximă de mișcare și protecție suficientă împotriva vântului în timpul activităților outdoor (plimbare în natură, turism montan etc.).

  • fermoar YKK®respinge apa
  • rezistentă la vânt
  • partea laterală din fleece
  • respirabilitate bună
  • talie ajustabilă
  • bucle pentru curea
  • genunchi cu formă anatomică
  • partea de jos este consolidată
  • detalii reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului NO3475OR-269
Cod producător NO3475OR-269
Material 100% poliester
Tehnologie YKK fermoare
Colecţii Northfinder - Outdoor

Tehnologii utilizate

YKK fermoare

Fermoare funcționale de înaltă calitate, de la compania YKK. Aceste fermoare sunt renumite pentru calitatea și prelucrarea lor perfectă. Dispun de rezistență la apă și siguranță la utilizarea pe ...

Colecţii

Northfinder - Outdoor

NorthFinder X3M / Outdoor este o colecție de înaltă calitate concepută pentru activități profesionale de outdoor, oferind culori simple un stil curat care subliniază funcționalitatea, detalii tehnice sofisticate și o selecție de materiale de calitate.

Noutatea este o geacă din 2,5 straturi de materiale. Toate articolele din această colecție se disting printr-un nivel ridicat de proprietăți tehnice și confort la utilizare.

Desigur, această colecție folosește materiale cu proprietăți excelente de impermeabilitate, rezistență la vânt și respirabilitate. Caracteristicile normale sunt valoarea coloană de apă de cel puțin 10 000 mm și valoarea minimă a respirabilității 5 000 g/m2/24oră. Această colecție este destinată utilizării în condiții climatice extreme și activități sportive, dar și pentru timpul liber.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

219,99 Lei(40%) 129,99 Lei

CrossroadTIMBO II

26,99 Lei(18%) 21,99 Lei

KlimatexMEDIC

759,99 Lei(40%) 454,99 Lei

NorthfinderWALKER

289,99 Lei(37%) 179,99 Lei

NorthfinderANDRE

79,99 Lei(43%) de la 44,99 Lei

NorthfinderBELO