Northfinder GRACE

Geacă de damă (BU4205SIII)

Produse alternative

794,99 Lei 1 149,00 Lei (30%)

O'NeillPW CORAL JACKET

899,99 Lei 1 699,00 Lei (47%)

Helly HansenMOTION STRETCH JACKET W

Descriere

Northfinder GRACE

Geacă tehnică de damă NorthfinderGRACE cu 3 straturi de material, face parte din categoria Freerider. Datorită croielii tehnice se adaptează mișcărilor corpului și cu dotarea ei, satisface cele mai exigente cerințe pentru orice snowboarderi. Cusăturile lipite și fermoarele YKK® sunt un lucru firesc. Dispune de multiple buzunare interioare și exterioare. Geaca este într-o culoare simplă și se poate combina ușor cu pantaloni, adecvată pentru activități de snowboard.
 • hidrofobă
 • fermoare YKK® rezistente la apă
 • cupe SEAL
 • toate cusăturile lipite
 • tehnologie cu laser pentru tăiere
 • elemente lipite
 • glugă integrată
 • glugă anatomică
 • talie cu protecție pentru zăpadă
 • manșete elastice
 • buzunar pentru iphone
 • buzunar pentru ipod
 • buzunar pentru ochelari

Specificaţii

Cod producător BU4205SIII
Material 100% poliester
Coloană de apă 10.000mm
Respirabilitate 10 000g/m²/24h
Tehnologie YKK waterproof fermoare, Tăierea cu laser, Cusături lipite în întregime
Colecţii Northfinder - Free rider

Tehnologii utilizate

YKK waterproof fermoare

Fermoarele YKK waterproof sunt fermoare impermeabile, funcționale și de înaltă de calitate de la compania YKK. Aceste fermoare sunt renumite pentru calitatea lor și prelucrarea perfectă acestora.

Tăierea cu laser

Tăierea cu laser, se caracterizează în special prin exactitate maximă. Elementele prelucrate cu astfel de tehnologii sunt elemente de design și accesorii funcționale, pentru anumite modele ...

Cusături lipite în întregime

Cusăturile sunt punctul cel mai sensibil al îmbrăcămintei, pentru că și la rezistența mare la apă a materialului, apa se poate scurge pe aici. Pentru a asigura rezistența maximă la apă, sunt, ...

Colecţii

Northfinder - Free rider

Aceasta este o colecție concepută special pentru tânăra generație. O trăsătură comună a tuturor modelelor din această colecție este că acestea sunt realizate din material integral tipărit, care urmărește cele mai noi trenduri de design și grafică. Această abordare face ca fiecare linie individuală a acestei colecții să fie de design unic, prin care fiecare purtător își poate exprima propria personalitate, stilul și independența de a alege modul în care dorește să se îmbrace.


Modelele de îmbrăcăminte din seria SIII / Freerider sunt caracterizate prin niveluri ridicate de rezistență la vânt, care garantează o izolare bună și stabilitate termică a materialului. Utilizarea materialelor impermeabile de înaltă calitate, cu un grad ridicat a respirabilității, asigură purtătorului un sentiment perfect de confort, chiar și la o activitate sportivă îndelungată.

Colecția este destinată în primul rând pentru snowboarderi și skateri, astfel încât accentul este pus de asemenea, la accesorii funcționale detaliate, cum ar fi buzunare interioare funcționale, pentru a stoca diverse obiecte mici.

Cele mai frecvent utilizate materiale din această colecție sunt NF Ridertex. Un element tradițional folosit este fermoarul de calitate superioară de la producătorul japonez YKK. Materialele folosite sunt rezistente la spălare și curățare și nu își pierd cu timpul caracteristicile lor unice.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

309,99 Lei 559,99 Lei (44%)

NorthfinderCALLIE

47,99 Lei 64,99 Lei (26%)

WillardCLARA

79,99 Lei 99,99 Lei (20%)

HeadGLEN

24,99 Lei 32,99 Lei (24%)

ArcoreCARIN