Northfinder DENZEL

Geacă de bărbați (1166044974)

Descriere

Northfinder DENZEL

Geacă de bărbați, din seria sportivă, cu imitație de puf Nortfinder DENZEL - model universal, destinat purtării în vreme umedă și cu vânt. Este căptușită cu imitație de fibre 3D - strat de izolație termică din fibre sintetice care imită forma și proprietățile pufului. Geacă de iarnă, ideală pentru purtare zilnică în oraș sau la job. Se poate folosi și la schiat sau diferite distracții de iarnă.

  • fibre 3D care imită puful
  • CONCEAL® zip
  • CIRE
  • Durable water repellency
  • destinată condițiilor cu vreme umedă sau cu vânt
  • mâneci profilate, tiv inferior ajustabil, logo cauciucat

Specificaţii

Numărul articolului 1166044974
Cod producător BU3520SP-281
Material 100% poliester
Tehnologie Waterrepellent, Imitation Down 3D
Colecţii Northfinder - Sportlife

Tehnologii utilizate

Waterrepellent

 Waterrepelent, este un tratament respingător al apei la suprafață, care împiedică pătrunderea apei în țesătura. Picăturile de apă rămân la suprafață și în timpul mișcării se scurg în jos. ...

Imitation Down 3D

Umplutura se face dintr-un amestec de microfibre din poliester. Amestecurile speciale, creează proprietăți fizice similare, ca și atunci când se utilizează penele. Umplutura este mult mai caldă ...

Colecţii

Northfinder - Sportlife

Northfinder Sportlife este o colecție care evidențiază stilul de viață activ. Este destinată persoanelor cărora le place să poarte stiluri sportive chiar și în timpul liber, deoarece oferă parametri funcționali adecvați pentru activități mai puțin exigente. Îmbrăcămintea este fabricată din materiale bine respirabile și impermeabile.Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

144,99 Lei(13%) 124,99 Lei

WillardCALLUM

234,99 Lei(23%) 179,99 Lei

NorthfinderSULLIVAN

22,99 Lei

WillardSAMIR

35,99 Lei(25%) 26,99 Lei

WillardVASILIS

Produse alternative

724,99 Lei(20%) 579,99 Lei

The North FaceQUEST INSULATED JACKET M

449,99 Lei(47%) 234,99 Lei

HeadGUS

719,99 Lei(29%) de la 509,99 Lei

NikeM NSW DWN FILL WR JKT HD

789,99 Lei(37%) 494,99 Lei

HannahCORNELL

414,99 Lei(43%) 234,99 Lei

Hi-TecCHIVOS