Northfinder CHARLIE

Hanorac outdoor bărbați (1315008999)

Descriere

Northfinder CHARLIE

Hanorac outdoor de bărbați Northfinder CHARLIE. Este confecționat din material funcțional, foarte elastic, care evacuează transpirația. Astfel va avea grijă de confortul tău în timpul mișcărilor active și exercițiilor/antrenamentelor sportive. Este un strat perfect pentru zilele cu vreme uscată sau ca al doilea strat în anotimpul rece.
  • fermoar YKK®material elastic - greutate scăzută
  • țesătură care evacuează transpirația
  • buzunar lipit pe mânecă
  • două buzunare frontale
  • regular fit
  • tehnologie cu laser pentru decupare
  • cusături lipite
  • manșete elastice
  • partea de jos este consolidată
  • logo cauciucat

Specificaţii

Cod producător MI3513OR-274
Material 95% poliester, 5% Spandex
Colecţii Northfinder - Outdoor

Colecţii

Northfinder - Outdoor

NorthFinder X3M / Outdoor este o colecție de înaltă calitate concepută pentru activități profesionale de outdoor, oferind culori simple un stil curat care subliniază funcționalitatea, detalii tehnice sofisticate și o selecție de materiale de calitate.

Noutatea este o geacă din 2,5 straturi de materiale. Toate articolele din această colecție se disting printr-un nivel ridicat de proprietăți tehnice și confort la utilizare.

Desigur, această colecție folosește materiale cu proprietăți excelente de impermeabilitate, rezistență la vânt și respirabilitate. Caracteristicile normale sunt valoarea coloană de apă de cel puțin 10 000 mm și valoarea minimă a respirabilității 5 000 g/m2/24oră. Această colecție este destinată utilizării în condiții climatice extreme și activități sportive, dar și pentru timpul liber.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

339,99 Lei(26%) 249,99 Lei

NorthfinderFRASCO

269,99 Lei(44%) 149,99 Lei

NorthfinderHOUDIN

79,99 Lei(12%) 69,99 Lei

NorthfinderABELIN

28,99 Lei

VoxxORBIT

249,99 Lei(36%) 159,99 Lei

CrossroadDECCAN

549,99 Lei(21%) 429,99 Lei

adidasTERR ENTR HIKER MID GTX