Northfinder BRETTANHY

Geacă lungă damă (BU43271SP)

Produse alternative

509,99 Lei 864,99 Lei (41%)

ColumbiaMERCURY MAVEN IV MID JACKET

de la 449,99 Lei 564,99 Lei (20%)

NorthfinderIONA

379,99 Lei 474,99 Lei (20%)

NorthfinderKIRSTIE

de la 389,99 Lei 494,99 Lei (21%)

NorthfinderMAIRI

de la 259,99 Lei 864,99 Lei (69%)

O'NeillLW CONTROL PADDED JACKET

474,99 Lei 949,99 Lei (50%)

O'NeillLW RELAXED PARKA

Descriere

Northfinder BRETTANHY

O geacă de modă foarte populară! Geaca Northfinder BRETTANHY s 3D este rezistentă la apă și dispune de umplutură din fibre asemănătoare penelor, care au rol de a izola termic. Umplutura sintetică garantează confort la purtarea în zilele cu temperaturi scăzute. Talia este dotată cu o curea care dă un aspect modern. Datorită croielii prelungite este perfectă pentru purtarea zilnică în oraș, în zilele cu temperaturi scăzute.
  • fibre sintetice 3D care imită puful
  • buzunare practice
  • aspect modern

Specificaţii

Cod producător BU43271SP
Material 100% poliester
Tehnologie Imitation Down 3D
Colecţii Northfinder - Sportlife

Tehnologii utilizate

Imitation Down 3D

Umplutura se face dintr-un amestec de microfibre din poliester. Amestecurile speciale, creează proprietăți fizice similare, ca și atunci când se utilizează penele. Umplutura este mult mai caldă ...

Colecţii

Northfinder - Sportlife

Northfinder Sportlife este o colecție care evidențiază stilul de viață activ. Este destinată persoanelor cărora le place să poarte stiluri sportive chiar și în timpul liber, deoarece oferă parametri funcționali adecvați pentru activități mai puțin exigente. Îmbrăcămintea este fabricată din materiale bine respirabile și impermeabile.Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

39,99 Lei 49,99 Lei (20%)

WillardPRUE

114,99 Lei 139,99 Lei (17%)

ProgressWS TRZZ

174,99 Lei 459,99 Lei (61%)

The North FaceW CRESCENT FULL ZIP