MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Nordica MULTISPORT

Șosete de schi pentru copii (1442000079)

Culoare: Negru
În stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

30,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
45,99 Lei   Economisiți: 15,00 Lei (32 %)
Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Nordica MULTISPORT

Șosetele de schi pentru copii Nordica MULTISPORT  reprezintă alegerea optimă pentru toate schioarele ce-și doresc șosete confortabile care să le ofere protecție și confort pe orice vreme. Datorită izolației din frotir pe toată suprafața, șosetele sunt extra călduroase. Pentru un confort sporit și aspect perfect au gleznă elastică și susținere pentru boltă

  • susținerea bolții piciorului
  • izolație din frotir
  • material plăcut

Specificaţii

Numărul articolului 1442000079
Cod producător 1914960F99
Material 75 % acril, 16 % poliamidă, 7 % lână de oaie, 2 % elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative