Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
NITRO

NITRO PRIME RAW WIDE

Snowboard universal pentru începători și utilizatori mediu avansați Cod: 118237
Vândut
Descriere
Cu snowboardul pentru bărbați Nitro PRIME RAW WIDE pentru all-terrain îți vei mări nivelul performanță, căci te va ajuta de fiecare dată să ...
Descriere

NITRO PRIME RAW WIDE

Cu snowboardul pentru bărbați Nitro PRIME RAW WIDE pentru all-terrain îți vei mări nivelul performanță, căci te va ajuta de fiecare dată să îți îmbunătățești abilitățile. Fără niciun fel de piedici inutile, fiabilul Prime te va susține întotdeauna. Vei experimenta o călătorie confortabilă cu el și te va ajuta în plus să-ți îmbunătățiți abilitățile într-un ritm atât de rapid încât îl vei folosi ca un profesionist în curând. Forma Directional permite utilizatorilor de toate nivelurile de performanță și abilități să pășească cu încredere în necunoscut. Flexul Flat-Out Rocker face ca învățarea de noi trucuri în parc să fie ușoară și fără teama că te-ai putea bloca. Pe scurt, Prime se adresează celor care nu vor să piardă timpul cu învățarea noțiunile de bază și care vor să se perfecționeze rapid pentru a putea avea o primă coborâre adevărată cât mai curând posibil.

  • manipulare simplă

Specificaţii

Nucleu
POWERCORE - lemn
Rocker camber
FLAT-OUT
Talpă
PREMIUM EXTRUDED FH BASE
Sidecut
7,6-8,6
Inserții
4 x 2
Formă
DIRECTIONAL
Greutate
3 kg
Cod produs
118237
Codul furnizorului
830676-001
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
NITRO