Nike ZNL CL RELAY TOP SS

Tricou sport damă (1383004990)

Descriere

Nike ZNL CL RELAY TOP SS

Tricou sport de femei Nike ZNL CL RELAY TOP SS, adecvat în special pentru alergare, dar și alte activități sport. Dispune de tehnologie Nike Zonal care vă va ajuta să vă simțiți confortabil în zilele fierbinți. Pe scurt, un tricou de calitate și frumos de la Nike.

  • tehnologie răcoritoare Nike Zonal, care garantează ventilare
  • cusături plate pentru confort maxim
  • partea de jos ergonomică oferă confort la purtare
  • croială pentru femei care conturează formele corpului tău
  • materialul Dri-FIT menține corpul uscat și confortabil

Specificaţii

Numărul articolului 1383004990
Cod producător 831512-010
Material 100% poliester
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

289,99 Lei(18%) 234,99 Lei

NikePACER PLUS TOP HZ

269,99 Lei(33%) 179,99 Lei

NikeELMNT TOP HZ W

324,99 Lei(21%) 254,99 Lei

Under ArmourHEXDELTA LONG SLEEVE