MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Nike WINDRUNNER JKT M

Geacă alergare bărbați (1525003707)

Descriere

Nike WINDRUNNER JKT M

Această geacă atrăgătoare pentru bărbați Nike WINDRUNNER JKT M are ca sursă de inspirație varianta primară a gecii de alergare. De la aceasta a preluat modelul în V în partea din față și l-a îmbunătățit pâna la obținerea unui stil pe care îl vei îndrăgi imediat. În condiții de vreme nefavorabilă vei aprecia cu siguranță în mod deosebit gluga și materialul rezistent la vânt. Model original, care se poate strânge cu ușurință în buzunarul drept.
  • căptușeală din material tip plasă pentru ventilație și respirabilitate
  • buzunare laterale cu fermoar pentru stocarea lucrurilor mărunte
  • manșete cu nervuri pentru confort și fixare sigură
  • designul exterior în formă de V pentru un aspect sport elegant
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 1525003707
Cod producător CK6341-402
Material 100 % poliester
Glugă fixă
Buzunare la exterior 2 laterale cu fermoar

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Nike WINDRUNNER JKT M

Preţ: 349,99 Lei