Nike W NSW TOP SS CROP JDI

Tricou crop damă (1123064612)

Descriere

Nike W NSW TOP SS CROP JDI

Tricou de femei cu mâneci scurte Nike W NSW TOP SS CROP JD. Dispune de imprimeu pe toată suprafața materialului și este decorat cu inscripție iconică "Just Do It.". Model original, confecționat din bumbac confortabil, perfect pentru activități de timp liber, realizate în anotimpul verii. Îl poți purta de exemplu la party, întâlnirea cu iubitul sau la întâlniri cu prietenii. Purtându-l vei străluci oriunde și oricând!

  • imprimeu pe toată suprafața
  • material confortabil și plăcut la atingere

Specificaţii

Numărul articolului 1123064612
Cod producător AQ0249-010
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

119,99 Lei(37%) 74,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIALS T-SHIRT

129,99 Lei(57%) 54,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIALS LOGO T-SHIRT

129,99 Lei(57%) 54,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIALS LOGO T-SHIRT

129,99 Lei(57%) 54,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIALS LOGO T-SHIRT

119,99 Lei(37%) 74,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIALS T-SHIRT

Nike W NSW TOP SS CROP JDI

Preţ: 94,99 Lei