Nike W NK PWR 7/8 TGHT HBR GRX GYM

Colanți damă (AH8438-010)

Produse alternative

289,99 Lei(18%) 234,99 Lei

adidasRESPONSE TIGHT

359,99 Lei(50%) 179,99 Lei

Helly HansenLIFA MERINO PANT

269,99 Lei(38%) 164,99 Lei

KlimatexAZIZ

Descriere

Nike W NK PWR 7/8 TGHT HBR GRX GYM

Pantaloni elastici de femei Nike W NK PWR 7/8 TGHT HBR GRX GYM, dotați cu tehnologia Dri-FIT care menține corpul uscat și oferă confort inclusiv în timpul activităților sportive mai dificile. Spatele se ușor înălțat în zona șalelor. Imprimeul liniar de pe partea inferioară a piciorului stâng completează excelent designul general al acestui model pe care îl poți purta în sala de fitness, dar și în timpul liber. 

  • regular fit
  • partea din spate înălțată
  • imprimeu pe o parte
  • 7/8 lungime

Specificaţii

Numărul articolului AH8438-010
Cod producător AH8438-010
Material 88% poliester, 12% Spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.