Nike VAPOR POWER S

Geantă sport (9121115472)

Descriere

Nike VAPOR POWER S

Geantă sport potrivită pentru uz la antrenamente Nike VAPOR POWER S. Este spațioasă, dispune de design elegant și permite stocarea tuturor lucrurilor necesare pentru antrenament. Dispune de mai multe buzunare și de un buzunar separat pentru încălțăminte murdară/folosită.

  • bretele de umăr ajustabile
  • închidere cu fermoar
  • câteva buzunare cu fermoar pentru obiecte de mici dimensiuni
  • mânerele se pot uni pentru un transport mai confortabil

Specificaţii

Numărul articolului 9121115472
Cod producător BA5543-010
Material 100% poliester
Lățime 20.3 cm
Înălțime 53.5 cm
Adâncime 26.7 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

214,99 Lei(15%) 181,99 Lei

NikeVAPOR POWER M

199,99 Lei(17%) 164,99 Lei

NikeVAPOR POWER S