Nike TIEMPOX LUNAR LEGEND 7 PRO TF

Ghete turf bărbați (2136014830)

Descriere

Nike TIEMPOX LUNAR LEGEND 7 PRO TF

Ghete de fotbal pentru teren artificial de bărbați Nike TIEMPOX LUNAR LEGEND 7 PRO TF, cu strat de amortizare ușor, conceput din spumă și construcție din piele de calitate primă. Oferă o flexibilitate perfectă și o fixare excelentă pe picior. Astfel vei domina fiecare joc pe terenurile cu suprafață artificială.

  • construcție din piele, este confortabilă, se așează ferm pe picior și oferă un contact excelent cu mingea
  • talpă intermediară Lunarlon, este ușoară și oferă o amortizare ușoară
  • talpă cu crampoane cauciucate pentru tracțiune pe teren artificial
  • talpă care nu lasă urme

Specificaţii

Cod producător AH7249-400
Față piele
Talpă intermediară Lunarlon
Talpă TF - tracțiune adaptată mișcării viguroase pe suprafețe dure și artificiale
Tehnologie Lunarlon, TF - turf
Colecţii Nike Tiempo

Tehnologii utilizate

Lunarlon

Amortizarea Lunarlon a fost introdusă în 2008 și se bucură încă de o mare popularitate. Scopul principal a fost de a dezvolta o încălțăminte care ar oferi sportivilor mersul ușor ce amintește de ...

TF - turf

Turf sunt adecvate pentru gazon artificial. Utilizarea pe acest tip de suprafață nu are nevoie de caneluri adânci la crampoane, caracteristici asemănătoare ca și atunci când joci pe ...

Colecţii

Nike Tiempo


Seria Tiempo a fost introdusă pentru prima dată la Cupa Mondială din USA în 1994. Cea mai recentă versiune, Nike Tiempo Legend IV este fabricată din piele de calitate, care oferă un confort sporit și durabilitate. Ghetele sunt utilizate de mijlocași, apărători și portarii care se disting prin unicitatea și eleganța lor.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

114,99 Lei(20%) 90,99 Lei

NikeSTRIKE

41,99 Lei(19%) de la 33,99 Lei

NikeCLASSIC II CUSH OTC -TEAM

414,99 Lei(21%) 324,99 Lei

NikeACSP M NK BRT STAD JSY SS HM

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

Under ArmourHEAT ARM COMPR LONG

Produse alternative