Nike TIEMPOX LEGEND 7 CLUB TF

Ghete turf bărbați (2136014811)

Descriere

Nike TIEMPOX LEGEND 7 CLUB TF

Ghete turf de bărbați Nike TIEMPOX LEGEND 7 CLUB TF adaptate terenului cu gazon artificial, cu față din piele sintetică moale și texturată, talpă rezistentă și amortizare ușoară din spumă. Toate acestea oferă un control precis asupra mingii, tracțiune și confort pe întreaga durată a jocului/meciului.

  • construcție din material sintetic structurat, este confortabilă și oferă un control precis asupra mingii
  • stratul exterior al branțului EVA este din spumă și garantează amortizare cu profil redus
  • talpă cu crampoane cauciucate pentru tracțiune pe teren artificial
  • talpă care nu lasă urme

Specificaţii

Cod producător AH7248-080
Față material sintetic
Talpa intermediară EVA
Talpă TF - tracțiune adaptată mișcării viguroase pe suprafețe dure și artificiale
Tehnologie TF - turf, EVA
Colecţii Nike Tiempo

Tehnologii utilizate

TF - turf

Turf sunt adecvate pentru gazon artificial. Utilizarea pe acest tip de suprafață nu are nevoie de caneluri adânci la crampoane, caracteristici asemănătoare ca și atunci când joci pe ...

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Colecţii

Nike Tiempo


Seria Tiempo a fost introdusă pentru prima dată la Cupa Mondială din USA în 1994. Cea mai recentă versiune, Nike Tiempo Legend IV este fabricată din piele de calitate, care oferă un confort sporit și durabilitate. Ghetele sunt utilizate de mijlocași, apărători și portarii care se disting prin unicitatea și eleganța lor.

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
marian Brichiseala
9:40 21. 9. 2018

Mărime: 8.5

Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

89,99 Lei(33%) 59,99 Lei

adidasESTRO 15 JSY

41,99 Lei(19%) de la 33,99 Lei

NikeCLASSIC II CUSH OTC -TEAM

119,99 Lei(29%) 84,99 Lei

ReebokWORKOUT READY KNIT SHORT

114,99 Lei(17%) 94,99 Lei

NikeBREATHE RUNNING TOP