Nike TIEMPO LEGEND 8 ACADEMY IC

Pantofi de sală bărbați (2143032967)

Descriere

Nike TIEMPO LEGEND 8 ACADEMY IC

Ghete de sală pentru bărbați Nike TIEMPO LEGEND 8 ACADEMY IC, concepute din piele moale de vițel și prevăzute cu talpă robustă din cauciuc care oferă o tracțiune excelentă în toate direcțiile, fie că te afli pe terenul de joc sau pe stradă. Limba și tivul sunt realizate din material tip plasă fiind astfel respirabile și oferind tot odată un stil street.

  • partea frontală din piele moale de vițel, fără cusături, dispune de o textură excelentă care îmbunătățește contactul cu mingea
  • talpă intermediară din spumă care absoarbe șocurile în timpul jocului în oraș, limba din spumă îmbunătățește amortizarea în partea superioară a piciorului
  • stratul exterior garantează amortizare cu profil redus
  • talpă ce nu lasă urme

Specificaţii

Numărul articolului 2143032967
Cod producător AT6099-004
Față material sintetic, piele de vițel
Tehnologie IC - de sală
Colecţii Nike Tiempo

Tehnologii utilizate

IC - de sală

Talpa pentru sală a încălțămintei este potrivită pentru pardoseli din lemn tare, sau gazon artificial. Fabricată din materiale cum ar fi cauciucul natural, gumă pură și cauciuc turnat ...

Colecţii

Nike Tiempo


Seria Tiempo a fost introdusă pentru prima dată la Cupa Mondială din USA în 1994. Cea mai recentă versiune, Nike Tiempo Legend IV este fabricată din piele de calitate, care oferă un confort sporit și durabilitate. Ghetele sunt utilizate de mijlocași, apărători și portarii care se disting prin unicitatea și eleganța lor.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

409,99 Lei(19%) 329,99 Lei

NikeMERCURIAL SUPERFLY 7 ACADEMY IC

379,99 Lei(28%) 269,99 Lei

PumaFUTURE 4.3 NETFIT TT

389,99 Lei(20%) 309,99 Lei

NikePREMIER II SALA