Nike THRMA HOODIE FZ GFX

Hanorac sport băieți (1325000128)

Descriere

Nike THRMA HOODIE FZ GFX

Hanorac de antrenament pentru băieți Nike THRMA HOODIE FZ GFX, conceput din material fleece confortabil și funcțional Nike Therma, care te va încălzi inclusiv în condiții cu vreme nefavorabilă. Gluga din mai multe panouri oferă o acoperire confortabilă în timp ce mânecile raglan oferă libertate naturală de mișcare.

  • material special Nike Therma care menține corpul cald
  • buzunare frontale tip cangur pentru stocarea diferitelor lucruri mărunte
  • fermoar lung frontal pentru îmbrăcare și dezbrăcare ușoară
  • marginea din partea de jos și manșetele sunt fine

Specificaţii

Numărul articolului 1325000128
Cod producător 939851-011
Material 100% poliester
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2 (2x frontale cu acces liber)
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

229,99 Lei(17%) 189,99 Lei

NikeDOWNSHIFTER 9 GS

Produse alternative