Nike TGHT DFC GRX W

Colanți antrenament damă (890428-010)

Produse alternative

309,99 Lei(29%) 219,99 Lei

NikePWR TGHT HI SLBD HTR

234,99 Lei(23%) 179,99 Lei

NikePWR CROP RACER PR W

274,99 Lei(52%) 129,99 Lei

adidasRS 3/4 TIGHT W WH

214,99 Lei(27%) 154,99 Lei

NikeTGHT SPOTTED CAT W

214,99 Lei(23%) 164,99 Lei

NikeFLY VICTORY CROP

Descriere

Nike TGHT DFC GRX W

Colanți de antrenament pentru femei Nike TGHT DFC GRX, dotați cu tehnologie Dri-FIT cu croială confortabilă, talie mai înaltă și design pe corp. Sunt decorați cu inscripție contrastantă „NIKE“ datorită căruia vei fi mereu în centrul atenției, de exemplu în sala de fitness. Model original care evacuează transpirația. Materialul Nike Power oferă sprijin și proprietăți elastice. Talia interioară din material tip plasă Powermesh oferă o fixare perfectă pe corp.

  • croiala se mulează pe corp de la talie până jos și, evidențiind silueta feminină
  • talie de înălțime medie în partea din spate care se fixează confortabil pe corp și oferă o acoperire excelentă în timpul exercitiilor/antrenamentului
  • buzunar interior în care poți stoca obiecte/lucruri mici
  • grafica mare „NIKE“ pe toată lungimea piciorului

Specificaţii

Cod producător 890428-010
Material 58% bumbac, 32% poliester, 10% Spandex
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.