Nike TECH TIGHT FL GX

Pantaloni alergare bărbați (1388004717)

Descriere

Nike TECH TIGHT FL GX

Colanți de alergare pentru bărbați Nike TECH TIGHT FL GX care oferă sprijin suficient pe întreaga durată de purtare. Sunt foarte elastici, dispun de talie elastică cu profil redus și de panouri din material tip plasă, care sprijină circulația aerului și aerisirea/răcorirea.
  • materialul Nike Power oferă elasticitate și sprijin
  • imprimeu grafic reflectorizant care crește vizibilitatea și siguranța
  • panourile din material mesh tip plasă sprijină ventilația
  • buzunar cu fermoar pentru stocarea diferitelor lucruri necesare
  • talie elastică cu profil redus, care se poate ajusta cu ajutorul șnurului situat în interior

Specificaţii

Cod producător AH7943-010
Material 85% poliester, 15% Spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Nike TECH TIGHT FL GX

Preţ: 234,99 Lei