Nike TECH SMALL ITEMS BAG

Geantă acte (BA5268-236)

Produse alternative

144,99 Lei(17%) 119,99 Lei

LoapCARALA

89,99 Lei

WillardBELLA

Descriere

Nike TECH SMALL ITEMS BAG

Datorită genții de acte Nike CORE SMALL ITEMS BAG 3.0 vei avea toate lucrurile necesare la îndemână. Dispune de numeroase buzunare și curea de umăr confortabilă.

  • compartimentul principal este cu fermoar în partea de sus și oferă spațiu suficient pentru obiectele de mici dimensiuni
  • curea de umăr confortabilă
  • numeroase buzunare și compartiment spațios, care vor permite purtarea în siguranță a lucrurilor stocate
  • buzunar lipit pentru rezistență sporită
  • poliester 600D - robust și rezistent

Specificaţii

Numărul articolului BA5268-236
Cod producător BA5268-236
Material 100% poliester
Lățime 15 cm
Înălțime 23 cm
Adâncime 7.5 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.