Nike SWOOSH MTLC FUTURA BRA

Sutien sport damă (1352007837)

Descriere

Nike SWOOSH MTLC FUTURA BRA

Bustieră sport de femei Nike SWOOSH MTLC FUTURA BRA cu design metalic, croială compresivă și suport mediu, adecvată pentru folosire de exemplu la spinning sau alergare. Spatele cu croială sportivă oferă o libertate optimă de mișcare, imprimeul metalic lucios de pe partea frontală îți va oferi un plus de stil.
  • material cu tehnologie Dri-FIT care evacuează rapid transpirația eliberată de corp și îl menține uscat și confortabil
  • spate cu croială sportivă care nu limitează mișcarea
  • curea la piept pentru o purtare sigură și confortabilă
  • croială compresivă, care oferă sprijin în timpul activităților sportive de intensitate medie
  • motiv grafic „NIKE“ pe piept, realizat în design metalic

Specificaţii

Cod producător AQ8108-100
Material 88% poliester, 12% spandex
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

229,99 Lei(26%) 169,99 Lei

NikeFAST TGHT

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

RuntoRT-ROBE

Produse alternative