Nike SWOOSH HYP FM BRA

Sutien sport damă (1352007924)

Descriere

Nike SWOOSH HYP FM BRA

Bustieră sport de femei Nike SWOOSH YP FM BRA cu aspect stilat de vară și susținere medie, perfectă pentru folosire la sporturi precum este alergarea, spinningul, jumpingul etc. Este confecționată din material elastic, care cu ajutorul tehnologiei Dri-Fit evacuează excelent transpirația de la corp. Panoul tip plasă de pe partea din spate asigură respirabilitate perfectă. Bretelele late oferă o stabilitate excelentă pe corp. Practică sportul tău preferat cu acest sutien modern de femei, conceput de brandul Nike. 

  • bretele late
  • croială confortabilă
  • material elastic
  • tehnologia Dri-FIT menține corpul uscat și oferă confort la purtare
  • panou din material tip plasă în partea din spate
  • design original de vară

Specificaţii

Cod producător AT3484-623
Material 88% poliester reciclat, 12% Spandex
Susținere medie
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

199,99 Lei(35%) 129,99 Lei

PumaGRAPHIC LOGO BRA M

219,99 Lei

NikeALPHA BRA

209,99 Lei(30%) 144,99 Lei

adidasSTRNGR RACER

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

LottoVABENE TOP BS PRT 1 PL