Nike SUPERFLY 6 PRO FG

Ghete fotbal bărbați (AH7368-081)

Produse alternative

894,99 Lei(36%) 569,99 Lei

PumaFUTURE 18.1 NETFIT Low FG AG

679,99 Lei(29%) 479,99 Lei

NikeMERCURIAL VELOCE III NEYMAR FG

894,99 Lei(30%) 624,99 Lei

PumaFUTURE 2.1 NETFIT LOW FG AG

819,99 Lei(32%) 554,99 Lei

NikeMAGISTA ORDEN II FG

819,99 Lei(56%) de la 359,99 Lei

NikeHYPERVENOM PHATAL III DF FG

714,99 Lei(25%) 534,99 Lei

NikePHANTOM VISION PRO DYNAMIC FIT FG

Descriere

Nike SUPERFLY 6 PRO FG

Ghete de fotbal Nike SUPERFLY 6 PRO FG, adecvate pentru teren tare, care învăluie ferm piciorul. Partea frontală este proiectată pentru a oferi viteză în timpul jocului.

  • construcție care învăluie piciorul din toate părțile pentru un fit perfect
  • față din material microtexturat, de calitate primă pentru un control excelent asupra mingii în timpul jocului foarte rapid
  • construcție nouă a tălpii în partea frontală care oferă aderență excelentă, exact în acele locuri, unde ai cea mai mare nevoie de ea

Specificaţii

Cod producător AH7368-081
Față material sintetic
Talpă FG - aderență și accelerare optime pe gazon natural clasic
Tehnologie FG - suprafață naturală, Flyknit
Colecţii Nike Mercurial

Tehnologii utilizate

FG - suprafață naturală

Ghetele pentru suprafață tare naturală, sunt folosite pentru gazon care poate fi umed, dar nu este noroios. Aceste ghete pot fi consolidate prin diverse elemente. Crampoanele peste ...

Flyknit

Pantofii se adaptează la perfecție piciorului utilizatorului – este posibil? Designerii Nike au demonstrant că da. După patru ani de cercetare mondială au conceput primul model de pantofi Flyknit, ...

Colecţii

Nike Mercurial

REVOLUȚIA VITEZEI!

Noul model cu denumirea MERCURIAL este un alt model din gama inovatoare a încălțămintei pentru sport de performanță. Oferă o abordare cu totul nouă pentru modul în care acestea ar trebui să arate și ce simț al jocului ar trebuii să aibă.

Acest nou model este conceput pentru a fi perfect adaptat la picior, pentru a oferii o sensibilitate mai mare și aderență mai mare. Ideal pentru jucătorii tehnici, care activează pe flancuri.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.