Nike SUNRAY PROTECT 2 TD

Sandale copii (943829-600)

Produse alternative

64,99 Lei 134,99 Lei (51%)

ALPINE PROCLAINO

89,99 Lei 159,99 Lei (43%)

LoapJADE S

43,99 Lei 69,99 Lei (37%)

CoquiFOBEE

84,99 Lei 179,99 Lei (52%)

AcerTAGE

149,99 Lei 229,99 Lei (34%)

adidasSANDPLAY OD K

Descriere

Nike SUNRAY PROTECT 2 TD

Sandale de domnișoare Nike SUNDAY PROTECT 2 (TD), care acoperă excelent degetele. Talpa oferă o aderență excelentă nu numai în timpul jocurilor realizate în mediul outdoor. Curelele prevăzute cu velcro simplifică încălțarea și descălțarea, orificiile feței sprijină circulația aerului pe întreaga durată de purtare.

  • față impermeabilă din material textil, este elastică și dispune de aspect natural
  • talpă intermediară din material Phylon pentru o amortizare ușoară
  • fixare cu două benzi velcro pentru stabilitate fermă pe picior și o ajustare excelentă

Specificaţii

Cod producător 943829-600
Față material textil
Talpa intermediară Phylon
Talpă cauciuc
Tehnologie Phylon

Tehnologii utilizate

Phylon

La fabricație este folosit materialul EVA, care este comprimat și topit la temperatură ridicată. Ulterior este răcit și profilat în matrițe speciale. Prin această tehnologie rezultă un material foarte ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.