Nike RADIATE CLUB

Geantă de antrenament damă (BA5528-081)

Produse alternative

Descriere

Nike RADIATE CLUB

Geantă de antrenament pentru femei Nike RADIATE CLUB, oferă o stocare și transport ușoare a echipamentului tău sport. Compartimentul principal spațios cu intrare care se rulează dispune de un buzunar în interior în care poți stoca diferite lucruri, la alegere și asigură că încărcătura din interior va fi mereu în siguranță.

  • curea ajustabilă detașabilă care permite transportul genții ca crossbody
  • compartiment ventilat pentru încălțăminte

Specificaţii

Numărul articolului BA5528-081
Cod producător BA5528-081
Material 100% poliester
Lățime 50 cm
Înălțime 33 cm
Adâncime 23 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

289,99 Lei(34%) 189,99 Lei

NikeFLEX ESSENTIAL TR LTR W

79,99 Lei(57%) de la 33,99 Lei

FitforceTILLY

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

NikeNP HYP FM SHORT 3IN

69,99 Lei

Olympia90081