Nike PWR TGHT HBR GRX GYM HO

Colanți sport damă (1355035651)

Descriere

Nike PWR TGHT HBR GRX GYM HO

Colanți sport de femei Nike PWR TGHT HBR GRX GYM HO, o alegere ideală pentru antrenamentele tale. Croiala îngustă învăluie confortabil corpul, oferă sprijinul necesar și evidențiază frumos silueta feminină; Talia de înălțime medie oferă o acoperire confortabilă în timpul mișcării și inscripția "Just Do It." de pe partea stângă motivează pentru obținerea celor mai bune performanțe.

  • talie de înălțime medie care evidențiază frumos silueta feminină și oferă o acoperire confortabilă
  • material confortabil și elastic
  • slogan motivator "Just do it." pe partea stângă

Specificaţii

Numărul articolului 1355035651
Cod producător AQ4103-032
Material 88% poliester, 12% Spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

349,99 Lei(31%) 239,99 Lei

NikeSPEED TGHT 7/8 PR

219,99 Lei(22%) 169,99 Lei

NikeESSNTL TGHT PR

229,99 Lei(26%) 169,99 Lei

NikeFAST TGHT

Nike PWR TGHT HBR GRX GYM HO

Preţ: 149,99 Lei