Nike PHANTOM 3 CLUB FG

Încălțăminte fotbal bărbați (AH7267-081)

Descriere

Nike PHANTOM 3 CLUB FG

Ghete de fotbal pentru bărbați Nike JR PHANTOM 3 CLUB FG, concepute pentru teren dur, destinate fotbaliștilor ambițioși. Sunt foarte confortabile și rezistente, ca o a doua piele. Au zona de lovire extinsă, pentru un joc cât mai bun.

  • față cu textură integrală care este rezistentă și îmbunătățește contactul cu mingea
  • sistem de fixare cu șireturi asimetrice extinde zona de lovire a mingii
  • strat TPU pe toată lungimea pentru rezistență în timp
  • crampoane plate și conice pentru tracțiune maximă
  • ghete de fotbal FG, adecvate pentru suprafețe dure cu iarbă scurtă

Specificaţii

Cod producător AH7267-081
Față material sintetic
Talpă FG - aderență și accelerare maximă pe gazonul natural clasic
Tehnologie FG - suprafață naturală

Tehnologii utilizate

FG - suprafață naturală

Ghetele pentru suprafață tare naturală, sunt folosite pentru gazon care poate fi umed, dar nu este noroios. Aceste ghete pot fi consolidate prin diverse elemente. Crampoanele peste ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.