Nike PERF BEANIE PLUS

Căciulă alergare (1831000276)

Descriere

Nike PERF BEANIE PLUS

Căciulă de alergare Nike PERF BEANIE PLUS, concepută din material de calitate, dotat cu tehnologia Dri-FIT care oferă confort și piele uscată, inclusiv în timpul antrenamentelor exigente. Căptușeala din fleece asigură confort termic constant.
  • materialul foarte funcțional menține corpul uscat și confortabil
  • căptușeală confortabilă și călduroasă din fleece
  • logo reflectorizant Swoosh pe partea frontală, care crește vizibilitatea și siguranța

Specificaţii

Numărul articolului 1831000276
Cod producător AQ8290-032
Material 93% poliester, 7% Spandex
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

424,99 Lei

SwixTRAILS

269,99 Lei(33%) 179,99 Lei

CraftDISCOVERY M

Produse alternative

224,99 Lei

KamaCĂCIULĂ

89,99 Lei(22%) de la 69,99 Lei

OdloPOLYKNIT WARM HAT