Nike PACER TOP HZ FL

Tricou de alergare femei (1383005226)

Descriere

Nike PACER TOP HZ FL

Tricoul de alergare cu mânecă lungă pentru femei Nike PACER TOP HZ FL îți va ține de cald și când alergi în condiții cu vreme răcoroasă. Datorită fermoarului scurt se poate regla ventilația, materialul elastic din partea de jos a mânecilor nu permite frigului să ajungă la corp, iar elementele reflectorizante asigură o vizibilitatea bună și în condiții nefavorabile.
  • mâneci cu orificii pentru degetul mare
  • imprimeu reflectorizant pe mâneci
  • tivul din spate ușor rotunjit protejează în timpul mișcării

Specificaţii

Numărul articolului 1383005226
Cod producător 931791-010
Material 100% poliester
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

294,99 Lei(18%) 239,99 Lei

NikePACER PLUS TOP HZ

274,99 Lei(32%) 184,99 Lei

NikeELMNT TOP HZ W

259,99 Lei(28%) de la 184,99 Lei

Under ArmourUA VANISH SS