Nike PACER PLUS HZ

Tricou alergare bărbați (1382011412)

Descriere

Nike PACER PLUS HZ

Tricou de alergare pentru bărbați Nike PACER PLUS HZ cu mâneci scurte și fermoar scurt, confecționat din material moale și elastic, care oferă confort excelent, inclusiv la atrenamentele mai exigente sau competiții. Tehnologia Dri-FIT oferă respirabilitate, evacuează rapid transpirația de la corp și ajută la menținerea unui climat confortabil.

  • fermoar scurt care permite reglarea ventilației și oferă o acoperire bună
  • respirabilitate și evacuare a transpirației crescute
  • tiv ușor curbat în partea din spate care crește acoperirea
  • cusături plate
  • croială clasică, ideală pentru stratificare

Specificaţii

Numărul articolului 1382011412
Cod producător 929485-010
Material 100% poliester
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

289,99 Lei(31%) 199,99 Lei

NikeELMNT TOP HZ 2.0

309,99 Lei(24%) 234,99 Lei

Under ArmourSIPHON 3/4 SLEEVE HOODIE

289,99 Lei(24%) 219,99 Lei

Under ArmourUA CG REACTOR FITTED LS

359,99 Lei(59%) 144,99 Lei

NikeTHRMA SPHR ELEMENT TOP HZ