Nike NYR B NK DRY SHORT KZ

Pantaloni scurți băieți (1330000071)

Descriere

Nike NYR B NK DRY SHORT KZ

Pantalonii scurți de băieți pentru fotbal Nike NYK B NK DRY SHORT KZ sunt special concepuți pentru jucătorii rapizi. Motivele grafice sunt inspirate de pasiunea lui Neymar pentru cursele de mașini și de extraordinara lui viteză pe terenul de joc. Model original, confecționat din material practic, care datorită tehnologiei Dri-Fit menține corpul uscat și oferă confort sporit. Materialul tip plasă în lateral oferă o ventilație plăcută. Talia elastică se adaptează corpului. Buzunarele laterale cu fermoar sunt utile pentru depozitarea în siguranță a diferitelor mărunțișuri.
  • talie elastică
  • buzunare laterale cu fermoar
  • tehnologia Dri-FIT menține corpul uscat și oferă confort la purtare
  • material respirabil tip plasă în zona palmelor
  • elemente care aduc un omagiu lui Neymar

Specificaţii

Cod producător AT5727-010
Material 100 % poliester
Buzunare la exterior 2 laterale cu fermoar
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Nike NYR B NK DRY SHORT KZ

Preţ: 119,99 Lei