Nike NSW TRK SUIT BF CORE

Trening băieți (939626-013)

Produse alternative

269,99 Lei(62%) 99,99 Lei

KappaLOGO AOUNGO

234,99 Lei(38%) 144,99 Lei

KappaPESCARA

Descriere

Nike NSW TRK SUIT BF CORE

Trening de băieți Nike NSW TRK SUIT BF CORE, care se poate purta întreg sau combinat cu alte îmbrăcăminte sport. Depinde doar de tine cum alegi să-l porți. Este un trening original confecționat din material cu greutate redusă, periat pe interior, ceea ce oferă confort sporit la purtare.
  • material confortabil și moale
  • bluză cu fermoar lung pentru îmbrăcare și dezbrăcare ușoară
  • buzunarele laterale permit o stocare confortabilă a obiectelor de mici dimensiuni
  • talie elastică cu șnur pentru ajustare

Specificaţii

Numărul articolului 939626-013
Cod producător 939626-013
Material 80% bumbac, 20% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente