Nike NSW TRACK SUIT POLY B

Trening copii (AJ5449-010)

Produse alternative

Descriere

Nike NSW TRACK SUIT POLY B

Trening de copii Nike NSW TRACK SUIT POLY B format din hanorac și pantaloni, ambele articole fiind realizate în același stil. Este confecționat din material fin, acoperă bine și mai mult de atât este și confortabil. Atât hanoracul cât și pantalonii dispun de buzunare laterale în care poți stoca fără probleme toate lucrurile mărunte necesare. Hanoracul permite o deschidere ușoară și confortabilă datorită fermoarului lung. Gulerul mai înalt sporește confortul la purtare. Pantalonii, prevăzuți cu talie elastică țin bine pe corp, ceea ce va aprecia garantat fiecare copil.
  • hanorac cu fermoar lung
  • pantaloni cu talie elastică care se așează ferm pe corp
  • hanoracul și pantalonii dispun de buzunare laterale
  • guler pe gât mai înalt pentru confort sporit
  • logo de brand pe hanorac și pantaloni

Specificaţii

Numărul articolului AJ5449-010
Cod producător AJ5449-010

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente