Nike NSW TOP SS METALLIC

Tricou damă (AJ0100-838)

Produse alternative

89,99 Lei(38%) 54,99 Lei

Russell AthleticTRICOU DAMĂ

99,99 Lei(50%) 49,99 Lei

O'NeillLW VALLEY TRAIL T-SHIRT

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

ALPINE PROCHATHAMA 2

Descriere

Nike NSW TOP SS METALLIC

Tricou e femei cu mâneci scurte Nike NSW TOP SS METALLIC, care va completa excelent outfitul tău sportiv. Este confecționat din bumbac confortabil pentru ați oferi confort sporit zi de zi. Croiala mai scurtă și designul, în combinație cu logo-ul original și cel actual oferă acestui model un plus de stil.
  • material utilizat: bumbac confortabil
  • design cu diferite logo-uri de brand Nike
  • croială mai scurtă
  • fante pe partea de jos pentru stil și ventilație

Specificaţii

Numărul articolului AJ0100-838
Cod producător AJ0100-838
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.