Nike NSW TEE LBR

Tricou de damă (1113265835)

Descriere

Nike NSW TEE LBR

Tricou de femei confortabil și stilat Nike NSW TEE LBR, potrivit pentru a fi purtat în timpul liber sau la activitățile sportive. Tricoul are croială clasică cu decolteul în anchior, mâneci scurte și este confecționat din material plăcut de bumbac. Model decorat pe piept cu un logo simplu Nike.
  • mâneci scurte
  • decolteu în formă de V
  • croială confortabilă
  • material: bumbac confortabil
  • logo de marcă la piept

Specificaţii

Numărul articolului 1113265835
Cod producător AR5368-629
Material 100 % bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

169,99 Lei(23%) 129,99 Lei

NikeNSW TOP SS CROP BFF SHINE W

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

ALPINE PROMAKIA

94,99 Lei(42%) 54,99 Lei

O'NeillLW ARIA T-SHIRT

79,99 Lei(18%) 64,99 Lei

ReebokOPP TEE