Nike NSW TCH FLC HOODIE FZ

Hanorac bărbați (1132158904)

Descriere

Nike NSW TCH FLC HOODIE FZ

Hanorac de bărbați Nike NSW TCH FLC HOODIE FZ cu fermoar lung și glugă fixă, confecționat din material ușor, călduros și foarte confortabil Nike Tech Fleece. Croiala se adaptează la perfecție formei corpului utilizatorului, spatele prelungit oferă o acoperire excelentă. Buzunarele laterale pentru stocarea diferitelor lucruri sau încălzirea mâinilor sunt o indispensabilitate. Trebuie să ai acest model unic Nike.
  • croială care se adaptează perfect formei corpului masculin
  • partea din spate prelungită pentru o acoperire excelentă
  • glugă din trei părți care protejează excelent și oferă confort termic
  • fermoar în două direcții
  • două buzunare frontale
  • materialul Nike Tech Fleece este ușor și călduros
  • logo la piept

Specificaţii

Numărul articolului 1132158904
Cod producător 928483-321
Material 1 partea interioară a buzunarelor + căptușeală: 69% bumbac, 31% poliester
Material 2 căptușeală buzunare: 100% bumbac
Croială regular

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Nike NSW TCH FLC HOODIE FZ

Preţ: 344,99 Lei