Nike NSW TANK STMT MESH

Maieu bărbați (1311029104)

Descriere

Nike NSW TANK STMT MESH

Maieu de bărbați Nike NSW TANK STMT MESH, inspirat de tricourile de baschet și de culorile anumitei încălțăminte Air Max. Un accesoriu excelent, pe care îl vei aprecia garantat. Îl poți purta de exemplu la diferite activități sportive și în timpul liber pentru că este confecționat din material respirabil tip plasă. Cusăturile contrastante împrospătează aspectul acestui produs. Log-ul producătorului situat pe piept este un bonus. 

  • material respirabil
  • logo la piept
  • croială lejeră

Specificaţii

Numărul articolului 1311029104
Cod producător AR9892-100
Material 100% poliester

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Dragos florin Padure
12:26 31. 8. 2019
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

374,99 Lei(5%) de la 354,99 Lei

NikeVICTORY ELITE TRAINER

39,99 Lei(32%) 26,99 Lei

NikeQUARTER SOCK

99,99 Lei(30%) 69,99 Lei

NikeFUTURA WASHED H86

Produse alternative